viernes, 30 de marzo de 2012

VAGA A TOTA ESPANYA 29-M

Ha sigut una de les vagas mes grans de tota Espanya,els Espanyols estan en contra de la reforma laboral i aixo fa que succeeixi les vagas,per cridar l'atenció.
Son ja moltes les retallades:els ensenyaments públics,sanitaris... i moltes les pujades:la gasoil,l'aigua,electricitat...
Aquesta vaga general a afectat a tota Espanya,pero parlem en concret de Barcelona ,ha agut un grup de mes de 200 persones que trencaven immobiliari Urbà,oficis de persones treballant...Es la primera vegada que els mossos d'esquadra han tingut que utilitzar gasos lacrimògens.
Aquest succeït a tingut lloc el passat 29-3-12 en tota Espanya.
Aixo va començar amb les retallades,les pujades d'impostos,el gran nombre de persones que estan en l'atur...Hi han anat augmentant al punt d'estar en contra de la reforma laboral.
El objectiu d'aquesta vaga general es fa per que el PP vegi que ja som 4.422.359 parats a Espanya i que el nombre anirà augmentant si no fan res al respecte.Cada vegada hi ha mes gent que no cobra la paga de parat i que necessiten pagar l'aliment,hipoteca,enenyament dels fills...Pero la crisi esta empitjorant per moment.


No hay comentarios:

Publicar un comentario